VA
Primer Equip

Contundent victòria del Levante UD enfront del Qatar SC en el segon amistós de pretemporada

There are no reactions yet. Be the first!

Qatar SC: Sateh, K. Mamnoudi, Nasir, Badr Banoun, Ibrahim, Sebastian, Sanoa, Al Jalazi, Ben Malango, Korbi, Ansari. En la segona part també van jugar Motosam, Muftam, Motaz, Dyab, Yousef, Aljili, Zidan, Zakaria i Saoudi.

Levante UD: Alfonso Pastor, Dela, R. Brugué, Algobia, P. Martínez, A. J. Morales, Fabrício, Cabello, Marcos Navarro, Víctor Jr., Xavi Grande. En la segona part també van jugar Andrés Fernández, Andrés García, Elgezabal, Óscar Clemente, Rober Ibáñez, Oriol Rey, Bouldini, Sellés, Edgar Alcañiz (C. Espí, 70’), Paco Cortés, Cortina.

Gols:

0-1.Fabrício, min. 2

0-2.Algobia, min. 10

0-3.Pablo Martínez, min. 17

0-4.Carlos Espí, min. 83

El Levante UD va aconseguir una contundent victòria en el segon partit de pretemporada disputat davant el Qatar SC en les instal·lacions de l'Hotel Meliá Villaitana.

El conjunt llevantinista es va mostrar superior des dels primers compassos del partit i bona mostra d'això va ser que, als dos minuts, els de Julián Calero es van avançar en el marcador per mediació de Fabrício. Poc després, Algobia va engrandir distàncies després d'un servici de cantonada executat per Pablo Martínez i, minuts més tard, Víctor Jr. a punt va estar de marcar el tercer però el seu potent tir va ser desviat pel portera a córner. Qui sí que va poder anotar el 0-3 va ser Pablo Martínez després de rebre una passada llarga de Dela. L'equip granota continuava amb bones sensacions i amb la intenció de continuar acostant-se amb perill a l'àrea contrària. Abans del descans, els valencians van provar fortuna amb un tir de Fabrício que es va anar desviat i amb un llançament de Roger Brugué que va acabar en servici de cantonada. L'única intervenció del porter llevantinista Alfonso Pastor va arribar a pocs minuts del descans per a atrapar sense problemes una falta executada per Ansari.

Després del pas per vestuaris, el Levante UD va saltar al terreny de joc amb un onze renovat. Malgrat això, els blaugranes van continuar mostrant la seua superioritat i a punt van estar de marcar amb un centre d'Andrés García des de la dreta que Bouldini va cabotejar. El porter va detindre l'esfèric. Més tard, un llançament de Rober Ibáñez va acabar en servici de cantonada i, després, una rematada de Carlos Espí des de fora de l'àrea es va anar desviada. A pocs minuts del final del partit, el davanter valencià va anotar el quart i últim gol després d´un bon centre d´Andrés García.

Pots vore les declaracions d'un dels golejadors de la vesprada, Ángel Algobia, en este enllaç.