VA
Atlético Levante UD

Derrota ajustada de l'Atletico Levante a casa enfront de la UD Castellonense (0-1)

There are no reactions yet. Be the first!

ATLÉTICO LEVANTE UD: Primo, Peñaranda, Sellés, Edgar Alcañiz, Kareem (67' Kareem), Mángel, Iker Garijo, Rosón (67' De Mateo), Diego (60' Hugo Redón), Serrano y Paco Cortés.

Dissabte passat, la ciutat esportiva de Buñol acollia la trobada entre l'Atlético Levante i la UD Castellonense. Tots dos equips arribaven a este partit amb una bona arrancada en la lliga. La primera part es va caracteritzar per un joc equilibrat, on el respecte entre tots dos equips va predominar. No va haver-hi grans ocasions per part de cap equip. Un tret d'Iker Garijo, ben bloquejat per la defensa rival, va ser un dels pocs intents del filial levantinista. En el minut 41, una rematada de Mángel va estar prop de trencar el zero en el marcador, però el primer temps va finalitzar amb un 0-0.

Va ser en la segona mitat quan la intensitat del partit va augmentar considerablement. La UD Castellonense es va avançar en el marcador en el minut 55 amb un gol de Carles Síscar. Per part seua, l'Atlético Levante va començar a generar més perill. Iker Garijo es va convertir en el protagonista de l'atac levantinista, portant la batuta en diverses ocasions de gol. Un potent tret de Paco Cortés des de fora de l'àrea es va estavellar en el pal, i encara que Iker Garijo va aprofitar el rebot per a marcar, l'àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc.

El partit va continuar el seu curs i l'Atlético Levante va continuar buscant l'empat. Moreno va tindre una clara oportunitat en el minut 83, però el porter de la UD Castellonense va evitar el gol. Finalment, el xiulet final va segellar una derrota per a l'Atlético Levante, que, malgrat haver-lo intentat amb totes les seues forces, no va aconseguir obtindre el resultat que mereixia. L'equip es prepara per a la seua pròxima cita en el camp del FCF Español de Sant Vicent del Raspeig.