Atlético Levante UD

L'Atlético Levante UD cau per la mínima enfront del la Vall d'Uixó (2-1)

There are no reactions yet. Be the first!

Atlético Levante UD: Primo, Peñaranda, Sellés, A.Moreno, Hugo Redon (Rosón, 65’), Edgar Alcañiz (Calatrava, 75’), Mangel, Iker Garijo, Diego (De Mateo, 65’), Serrano (Cortina, 65’), Paco Cortés (Kereem, 75’).

L'Atlético Levante UD s'enfrontava ahir diumenge a les 17.00 a la UD La Vall d'Uixó. Va ser un partit molt disputat i amb un final amarg per als granotes. Els locals, que encara no coneixien la derrota en la categoria, van aprofitar cinc minuts de desconcert per a avançar-se en el marcador i deixar als visitants sense opcions de reacció.

La primera part va transcórrer amb molt d'equilibri, encara que marcada per l'eixida per lesió de dos jugadors clau de la UD La Vall d'Uixó. Malgrat això, l'Atlético Levante no va aconseguir trobar els espais necessaris per a generar perill davant un rival molt ordenat en defensa. Algunes accions aïllades i les targetes grogues van ser el més destacat en una mitat que va acabar sense gols.

El partit va fer un tomb després del descans. En el minut 56, Megina va avançar a l'equip local. Tan sols quatre minuts després, Zurita va ampliar l'avantatge. L'entrenador, Euge Ribera, va reaccionar ràpidament amb diversos canvis ofensius en un intent per donar la volta al marcador.

Malgrat la insistència i el domini en els minuts finals, no va ser fins al temps afegit quan l'equip va aconseguir acurtar distàncies: una gran passada de Mángel va deixar a Iker Garijo sol davant de la porteria, qui va anotar el 2-1 en el minut 93. No obstant això, el temps ja no donava per a més, i els tres punts es van quedar a La Vall d'Uixó.