Atlético Levante UD

L'Atlético Levante UD cau per 0-2 enfront del Atzeneta UE

There are no reactions yet. Be the first!

Atlético Levante UD: Cayetano, Peñaranda, Selles, Calatrava (De Mateo, 54’), Moreno (Kareem, 76’), Hugo Redón, Edgar Alcañiz (Hugo Martínez, 66’), Mángel, Iker Garijo (Rosón, 66’), Serrano y Paco Cortés

L'Atlético Levante es mesurava el dissabte, a la Ciutat Esportiva de Buñol, al Atzeneta UD. Un partit que prometia ser renyit entre dos aspirants a l'ascens en el Grup VI de la Tercera Federació.

Des dels primers compassos, l'Atlético Levante es va mostrar imprecís. La primera mitat va ser un constant sofriment per als locals, que no van semblar sentir-se còmodes sobre el terreny de joc. El primer colp va arribar a través d'una jugada a pilota parada. Un córner executat amb precisió va ser rematat per l'equip visitant, avançant-se en el marcador (0-1). L'Atlético Levante va intentar reaccionar ràpidament, Moreno va estar prop d'empatar, però els visitants van aconseguir desviar la pilota per damunt del travesser amb una gran parada.

El segon gol no tardaria a arribar, de nou fruit d'una jugada d'estratègia. Els visitants no van perdonar, augmentant l'avantatge just abans del descans. Amb un 0-2 la trobada es va anar al descans. En la segona mitat, l'Atlético Levante va mostrar signes de millora. Més assentats en el camp, van començar a generar una mica de joc i van aconseguir acostar-se a l'àrea rival amb més freqüència. No obstant això, malgrat algunes arribades perilloses, la punteria no va estar del seu costat. Les ocasions generades no van arribar a materialitzar-se en el marcador.

Amb el pas dels minuts, l'energia amb la qual l'Atlètic Llevant havia començat el segon temps va anar decaient. L'esforç levantinista no va ser suficient per a revertir la situació. El xiulet final va deixar un 0-2 en el marcador. El pròxim partit del filial levantinista serà en la seua visita a la casa del Villareal CF C.