L'Atlético Levante UD empata enfront de l'Atzeneta i es manté invicte

There are no reactions yet. Be the first!

Atlético Levante UD: Primo, A. Alonso, Cabello (Pieter, 53’), Sellés, Jordi (Febas, 62’), Lass (Gallego, 62’), Alejandro Marcos, Edgar Alcañiz (Hugo Redón, 87'), Pulpón (Khabuliani, 87'), Cambra, J.Martí.

Atzeneta UE: Ferran Ferri, Ferran Zarzoso, Francisco José, Adrián Dominguez (Mario, 58’), Borja (Adrián, 90’), Salvador (Iván García, 58’), Carlos Carrasco, Ignacio Porcar, Pablo (Brandon, 58’), Leonardo (Josep, 79’), Hector.

Gols: 0-1, min. 45: Leonardo. 1-1, min. 66: Febas.

Àrbitre: Va amonestar als locals Cabello i Cambra i als visitants Salvador, Francisco José, Leonardo, Mario i Carlos Carrasco.

L'Atlético Levante UD va aconseguir sumar d'un en un partit disputat enfront d'un gran rival. L'Atzeneta es va avançar en el marcador en l'última jugada del primer temps. Febas en la segona meitat va aconseguir fer el 1-1 i empatar el partit.

Un partit molt igualat enfront d'un gran rival com és l'Atzeneta. Els d'Álvaro Del Moral van intentar fer mal en l'àrea de Ferran però sense aconseguir avançar-se en el marcador. L'Atzeneta també va posar el perill en àrea rival amb importants parades del nostre porter Primo. Els visitants van aprofitar un mal rebuig de la saga granota perquè Leonardo es fera amb la pilota fora de l'àrea i amb un potent tir fera el 1-0 en l'última jugada del primer temps.

La segona part va arrancar de la mateixa manera que els primers 45 minuts. Un partit de tu a tu, amb ocasions per als dos equips. L'entrada de Pieter la va donar frescor en banda dreta i va aportar perill per eixe costat. L'acabat d'entrar al terreny de joc posaria les taules en el marcador. Pieter va marxar per banda dreta fins a línia de fons per a oferir un pase ras al ’10’ del filial granota. Febas no fallava i li bastaven menys de cinc minuts sobre el terreny de joc per a fer el 1-1.

Un partit molt disputat per tots dos conjunts que es reflecteix en el resultat. Repartiment de punts i un filial que continua invicte després de quatre jornades de lliga.