VA
Primer Equip

El Ciutat de València es retroba amb el seu equip amb una victòria

There are no reactions yet. Be the first!

L'Estadi Ciutat de València es va retrobar amb el seu equip de la millor manera possible, amb victòria. Malgrat que el CD Eldense es va avançar en el marcador, els de Julián Calero van saber reposar-se immediatament i van aconseguir el gol de l'empat abans d´anar-se al descans en les botes de Pablo Martínez. Després de la represa, amb els visitants amb dos jugadors menys, als llevantinistes els va costar trencar el mur del seu rival, però Carlos Espí i Carlos Álvarez van trobar el camí per a anotar el segon i tercer tant, respectivament, i donar el triomf al Levante UD.

La primera mitat va anar de menys a més. Els primers minuts es van desenrotllar amb una possessió de l'esfèric dividida i sense ocasions clares. La pressió dels locals era bona i impedia que els seus rivals se sentiren còmodes sobre el terreny de joc. La primera intervenció del porter del CD Eldense va arribar en el 18’ amb una bona combinació entre Morales, Carlos Álvarez i Pablo Martínez. El tir d'este últim des de l'interior de l'àrea el va allunyar Mackay. Instants després, una jugada combinativa protagonitzada per Morales, Lozano, Roger Brugué i Pampín va acabar amb el llançament d'este últim al lateral de la xarxa. Andrés García també va provar fortuna des de fora de l'àrea i el seu tir va acabar a les mans del porter.

A pocs minuts per a la finalització del primer temps, el col·legiat, després de la revisió del VAR, va expulsar amb targeta roja a Sergio Ortuño per una dura entrada sobre Carlos Álvarez. Arran de l'expulsió, el partit es va animar. Es va avançar el CD Eldense després d'una falta que la defensa granota va rebutjar. La pilota va caure als peus de Marc Mateu, qui va centrar, i Iván Chapela va rematar al fons de la xarxa. Tan sols dos minuts després, el Levante UD va igualar el marcador amb un servici de banda. Oriol va deixar la pilota per a Pablo Martínez i el migcampista, des del semicercle de l'àrea, va enviar l'esfèric per l'esquadra anotant un gol de gran bellesa. Ja, una vegada finalitzada la primera part i quan els equips emprenien el camí de vestuaris, Timor Sva va vore la segona cartolina groga i els visitants es van quedar amb nou jugadors.

Després del pas per vestuaris, els de Dani Ponz es van replegar tractant de defendre la seua porteria. Al Levante UD li va costar arribar amb perill a l'àrea contrària, però ho va aconseguir i no va fallar. Ho va fer en el 73’ per mediació de Carlos Espí, que va rematar de cap el centre de Pampín i va posar el 2-1 en el marcador. Minuts més tard, va ser Carlos Álvarez qui va anotar després de conduir la pilota, anant-se de dos defenses, i enviar l'esfèric al fons de la xarxa.

Els llevantinistes finalment van poder brindar-li una victòria a la seua afició en este retrobament amb l'equip després de disputar les últimes dos jornades lluny del Ciutat de València.