VA
Femení

El Levante UD Femení venç al Granada CF i apura el somni Champions fins al final

There are no reactions yet. Be the first!

Granada CF: Sandra; Gaste (Naima, 71’), Postigo, Marta C., Esther (Isa Álvarez, 71’), Falfán (A. Mingueza, 62’), Alicia, Lauri, Edna, L. Pérez (Alba P., 84’) i C. Suárez (Ornella, 62’).

Levante UD: Holmgren; Antonia S. (Alharilla, 84’), M. Méndez (Inés R., 92’), N. Mendoza, S. Lloris; L. Baños, P. Fernández, Daniela (Redondo, 62’); Érika (Gabaldón, 92’), Estela (Paula T., 84’) i Andonova.

Gols:

0-1. Paula Fernández, min. 18

0-2. Redondo, min. 92

0-3. Redondo, min. 95

Àrbitra: Gil Soriano. Va amonestar a la llevantinista Estela (67’).

El Levante UD barallarà per entrar en la UEFA Women’s Champions League fins a l'última pàgina de l'últim capítol d'este conte que ha suposat la Lliga F 2023-2024. El conjunt granota es va portar merescudament la victòria enfront del Granada CF després d'interpretar perfectament la seua partitura des del primer minut fins a l'últim i que es va materialitzar gràcies a un gol de Paula Fernández en el primer temps i a un doblet, com no, d'Alba Redondo en la recta final. Tota la carn a la graella per a la jornada 30 enfront del Madrid CFF a casa.

El conjunt llevantinista va dominar la situació des dels primers compassos, intentant fer mal amb les descàrregues cap a la banda, on Estela i Antonia esperaven les diagonals de María Méndez i Núria Mendoza. En el 10’, va estar a punt d'arribar el primer gol de les visitants després d'un centre de Daniela que quasi es cola dins de la seua porteria Postigo. El conjunt de Granada va respondre amb un atac, després de robar l'esfèric en la frontal, però Estela buidava l'intent de rematada de Laura Pérez. Amb el partit de nou controlat, Érika soltava un tir des de la frontal que obligava la portera Sandra a fer una gran parada. No obstant això, l'arquera no va estar tan encertada en el 18’ per a evitar el gol des de la frontal de Paula Fernández: després d'una llarga acció ofensiva del nostre equip, la catalana colpejava amb qualitat per a allotjar el cuir en les malles del marc local. Amb triomf parcial per la mínima, es van anar consumint els 45 minuts inicials fins que la col·legiada va assenyalar el camí dels vestuaris.

Pese a l'ambiciós objectiu Champions del Levante UD, es notava que qui més es jugava era el Granada CF, tenint en compte el drama que suposa un possible descens de categoria. Les blanc-i-vermelles van començar a apretar encara que sense que les de Sánchez Vera arribaren a descompondre's: només un lliure directe de Naima en l'últim tram del xoc inquietava un poc a Emma Holmgren. En canvi, en l'àrea de les amfitriones sí que va haver-hi tremolors i amb una protagonista bastant coneguda: Alba Redondo. La d´Albacete va caçar dos pilotes en els minuts finals que van suposar dos maçades per a les andaluses: un tir amb l´esquerra des de la frontal feia pujar el 0-2 al marcador i feia el 0-3 a plaer després d'una assistència de la debutant Inés Rizo. El final perfecte i queda l'últim capítol: la visita del Madrid CFF a la Ciutat Esportiva de Buñol i continuar allargant el somni europeu.