El Levante UD Femení cau davant el Levante Badalona (2-0)

Levante Badalona: Coronado, Pujadas, Majarín, Mel, M.Llompart, M.Portales, E.Julve, Lee (Irina, 64'), Itzi, Chebbak (Ana G., 78') y Cubedo (Nicoli, 64').

Levante UD: Holmgren, Teresa, M.Molina, Eva Alonso (D.Arques, 71'), Gabaldón, P.Fernández, Martín Sosa, Lahmari, A.Torrodà, R.Carrasco y Chacón.

Gols:
1-0 (Chebbak 28')
2-0 (Irina 87')

Àrbitra: Calvo Valentín, Elisabeth

El Levante UD visitava l'Estadi Municipal de Badalona en la segona jornada de la Lliga F per a mesurar-se al Levante Badalona en una trobada que prometia intensitat des del primer minut. El partit va arrancar amb una jugada perillosa en el minut 5, quan P. Fernández va filtrar una passada entre línies que va trobar a Ivonne. Chacón va deixar la pilota arrere perquè Anissa rematara, encara que el seu tret es va ser desviat.

El Levante Badalona intentava generar perill i, en el minut 12, se'ls va concedir una falta en l'àrea visitant. No obstant això, l'execució no va tindre major transcendència ja que Holmgren va atrapar la pilota sense dificultats. Encara que l'equip local tantejava l'àrea visitant amb insistència, cap de les seues jugadores aconseguia concretar un tret clar cap a la porteria defesa per Holmgren.

Va ser en el minut 28 quan el Levante Badalona va aconseguir trencar la igualtat. Chebbak, atenta al rebutge després d'un intent fallit, va aprofitar l'oportunitat i va marcar el 1-0, col·locant la pilota fregant el pal i avançant a les locals en el marcador. El Levante UD va intentar reaccionar ràpidament, i en el minut 34, després d'un córner llançat per Dessaborida, la portera del Badalona es va veure obligada a buidar la pilota amb els punys, evitant l'empat.

En el minut 40, Holmgren va tornar a ser protagonista en detindre un possible tret local que podria haver ampliat, encara més, l'avantatge per al Badalona. Ja en els minuts finals de la primera part, Rai va estar a punt d'igualar la trobada, però el seu potent tret en el minut 44 va ser repel·lit pel travesser, deixant al Levante UD a les portes de l'empat just abans del descans.

Després del descans tots dos equips van tindre les seues oportunitats de anotar gol. L'ocasió més clara després del descans va ser d'una jugadora local que es quedava sola amb Emma Holmgren però va enviar el tret fora de la porteria granota. Daniela tindria una altra ocasió pròxima a gol a 15 minuts de finalitzar la trobada, però la portera local pararia l'esfèric. Després d'un error defensiu per part nostra seria el Levante Badalona l'encarregat de marcar un altre gol a les mans d'Irina. L'electrònic no es va moure més fins a la finalització de la trobada (2-0).