El Levante UD Femení aconseguix la primera victòria de la temporada a Eibar

SD EIBAR: Miralles (26’), Patri Ojeda, Carla, Amani, Altonaga (68' Annelie), Campos, L.Camino (29’ Astralaga), Monnecchi, Pecková (68' E.Pizarro), Elba y Eider.

LEVANTE UD: Holmgren, Estela (88' R.Carrasco), M.Molina (90' Teresa), Eva Alonso, P.Fernández (88' Bascu), Érika (88' Inés), Martín Sosa, Gabaldón, Lahmari (79' D.Arques), A.Torrodá y Chacón.

0-2 (Chacón 74')
0-3 (Chacón 87')

Arbitra: Cuesta Arribas, Beatriz.

Tarjetes: 26’ Roja - Miralles

El Levante UD Femení es mesurava en la quarta jornada de Lliga a la SD Eibar en Ipurúa. Des dels primers compassos, el Llevant va mostrar les seues intencions amb una ocasió perillosa després d'un error en la defensa local. Érika, atenta a la situació, es va plantar enfront de la portera del Éibar i va rematar, però la portera va reaccionar amb encert, evitant el primer tant del partit.

El Éibar no va tardar a respondre, encara que els seus intents van ser controlats per Emma. La pressió per part de les granotes no cessava, i moments després, un centre del Éibar va ser desviat per Molina, qui, amb el cap, va evitar que la pilota es colara en la seua pròpia porteria. El partit continuava molt disputat, i en el minut 15 va arribar una de les oportunitats més clares de la primera mitat: Ivonne, del Levante, es va quedar mà a mà enfront de la portera local després d'un desajustament defensiu del Éibar. No obstant això, no va aconseguir manar la pilota entre els tres pals. No seria l'única ocasió per al Llevant. Més tard, Paula Fernández va fregar el gol amb un tret que va acabar estavellant-se en el pal. El partit va canviar dràsticament en el minut 26 quan la portera del Éibar va ser expulsada, deixant a l'equip local amb una jugadora menys.

El Levante no va desaprofitar l'avantatge numèric, bolcant el seu joc cap a l'àrea rival, encara que sense sort de cara al gol. No obstant això, just abans del descans, en el minut 45, la insistència de l'equip visitant va donar els seus fruits. Estela, aprofitant un error defensiu del Éibar, va aconseguir obrir el marcador i posar al seu equip per davant, enviant al Llevant als vestuaris amb un valuós avantatge de 0-1.

Després del descans el Llevant l'intentava amb un tir de Paula Ferández des de fora de l'àrea però la pilota era atrapada per la portera local. Una de les ocasions més clares de la segona part seria arribats al minut 72 quan Lahmari va llançar un tir al pal. Dos minuts més tard arribaria el 0-2 de la mà de Ivonne Chacón per a augmentar l'avantatge granota. Poc després la mateixa jugadora anotaria el 0-3. L'electrònic no es mouria més fins al final de la trobada, per la qual cosa el Levante UD femení firmaria la seua primera victòria de la temporada.