VA
F. Sala

El Levante UD FS segueix de dolç a Paterna (5-3)

There are no reactions yet. Be the first!

Els de Carlos Márquez únicament coneixen la victòria com a locals este curs. Tres victòries en els tres partits disputats. El de la cinquena jornada cert és que va ser el més complicat, malgrat això, els granotes es van fer forts i després d'una bona segona part van aconseguir sumar els tres punts en el seu caseller.

Amb gent fins i tot buscant el seu lloc per a vore el partit va arribar el primer tant del partit. A favor dels interessos granotes però sense intervindre en ell: cessió imprecisa de la saga bètica al seu porter que no va arribar a la pilota. D'un inici en el qual va semblar que els verd-i-blancs no s'assentaven a Paterna a un transcurs de primera part en la qual es van fer a poc a poc més amos del 40x20. Malgrat això, les faltes se sumaven del costat visitant i les ocasions es van equilibrar. Els de Carlos Márquez van augmentar la seua renda després de l'equador del primer temps. Acció exercida d'allò més bé entre un Juanico i un Pedrito que es van trobar l'u a l'altre en repetides ocasions fins a portar la pilota al fons de les malles pel segon. La rèplica no es va fer esperar i Santa Cruz al minut d'encaixar el segon, va retallar distàncies amb un bon moviment de pivot. En el tram final del primer acte les faltes van afectar a un Real Betis FS B que va concedir dos llançaments des dels deu metres, però que per a fortuna verd-i-blanca, tots dos van ser errats per la saga granota.

En la represa el conjunt visitant va aprofitar la pilota parada d'inici i va igualar forces en e partit amb el punt de Gemes. Va servir per a despertar a un Levante UD FS que va tornar més dominador i incisiu sobre àrea rival. Amb constants pilotes a pivot i enviaments des dels costats buscant el segon pal, el conjunt llevantinista va dominar el xoc. Després de nombroses temptatives, Juanico des del perfil dret va aconseguir batre a un Santi inspirat. No va baixar els braços el Levante i un bon robatori de Rochina en primera línia va permetre a Peléh trobar porteria per primera vegada en el xoc. La segona no va tardar molt: un minut després i amb el joc de cinc desplegat pels visitants, Peléh va aconseguir reblar en boca de gol una pilota que va prendre direcció porteria encara que molt lentament. Va aconseguir retallar distàncies el Real Betis FS B en el tram final amb un tir de Bernal que s'estavellava en la fusta abans d'entrar, encara que no va afectar el resultat final.