VA
Primer Equip

El Levante UD va meréixer més davant el Real Zaragoza

There are no reactions yet. Be the first!

El Levante UD va encaixar la primera derrota de la temporada a Saragossa en un partit en el qual els de Julián Calero van disposar de nombroses ocasions durant la primera mitat per a posar-se per davant en el marcador, però van haver de conformar-se amb l'empat abans d´anar-se al descans. Els locals van anotar el gol de la victòria en els últims minuts del partit.

Després del xiulet inicial, el Real Zaragoza va tractar d'acorralar als valencians a la recerca del gol. Durant els primers compassos, el conjunt aragonés va penjar diverses pilotes a l'àrea buscant l'última rematada, sense èxit. Els llevantinistes van aconseguir alliberar-se d'estos primers minuts de pressió del seu rival i, als onze minuts, va arribar la primera de les múltiples ocasions de les quals van disposar per a anotar. Una bona combinació entre Morales i Roger Brugué va acabar amb el tir d'este últim que va anar a parar al pal. El rebutge el va arreplegar Carlos Álvarez i la seua rematada va ser allunyada pel porter. I, pràcticament, del que podia haver sigut el 0-1 es va passar al 1-0. Dos minuts més tard, el col·legiat va assenyalar la pena màxima sobre Francho i M. Soberón no va fallar des dels onze metres, encara que Andrés Fernández va endevinar la direcció del seu llançament.

El conjunt granota es va reposar immediatament i va continuar treballant per a trobar el gol de l'empat. Andrés García, des de la dreta, i Pampín, des de l'esquerra, ho intentaven des de les bandes. Carlos Álvarez i Pablo Martínez ho intentaven a pilota parada. Els de Julián Calero les van tindre de tots els colors, però no van trobar l'encert necessari per a convertir el perill en gols. Kochorashvili, després d'un servici de cantonada executat per Pablo Martínez, a punt va estar de marcar, però la pilota va anar fora per molt poc. Carlos Álvarez li la va donar a Pampín perquè este rematara. L'esfèric es va anar alt. Andrés García la va posar des de la dreta i Pampín, en el segon pal, va rematar. La defensa va allunyar el perill. Per part del Real Zaratoza, Liso ho va intentar des de la frontal i Andrés Fernández va intervindre per a desviar la trajectòria de la pilota a córner.

A força d'intentar-ho una vegada i una altra, va arribar l'anhelat gol. Carlos Álvarez va executar un servici de cantonada, Dela va cabotejar en l'àrea, la pilota va colpejar en un defensa, li va arribar a Morales i la seua rematada la va traure Poussin de dins de la porteria. Malgrat que el gol no es va assenyalar en primera instància, la revisió del VAR va confirmar que la pilota havia entrat i, per tant, pujava al marcador l´1-1. Ja en l'últim sospir del primer temps, un tir de Roger Brugué va ser allunyat pel porter amb el peu.

Després del pas per vestuaris, la tònica del partit va canviar i el Levante UD si que va generar arribades a l'àrea contrària, però no va aconseguir convertir-les en ocasions. Als dos equips els va costar treball inquietar al seu porter rival. Iván Calero ho va intentar des de fora de l'àrea, però el seu llançament va fregar el travesser i va anar fora. Els llevantinistes provaven fortuna amb servicis de cantonada i amb una clara ocasió que va arrancar en les botes de Pampín. El lateral va centrar, l'esfèric es va passejar per davant de la porteria on es trobava Roger Brugué que no va aconseguir rematar. Ja en els últims minuts del partit, Baždar va trencar la igualtat i va marcar el segon gol per al seu equip.