VA
Primer Equip

El Levante UD es queda sense puntuar a casa del líder

There are no reactions yet. Be the first!

El Levante UD no va poder sumar en la seua visita al líder en un partit amb dos mitats diferenciades. La primera d'elles va estar condicionada per les dos lesions que van patir Iborra i Roger Brugué, mentres que durant la segona mitat els de Julián Calero van prendre la iniciativa i van disposar d'ocasions. Malgrat això, el Real Racing Club va aconseguir la victòria després d'un gol en els últims minuts d'Íñigo Vicente.

Els locals van saltar al terreny de joc amb la intenció de buscar ràpidament el gol. Van tindre més arribada durant els primers minuts del partit i també la possessió de l'esfèric. Malgrat això, el conjunt granota va saber defendre sense problemes la seua porteria. Als deu minuts, el Levante UD es va trobar amb un hàndicap i és que Iborra no va poder continuar després d'una acció prèvia en la qual es va fer mal al peu. Sergio Lozano va eixir en la seua substitució sense temps per a realitzar els exercicis d'escalfament.

Complida la primera mitja hora del partit, els valencians tenien més la pilota i va arribar la primera ocasió clara. Andrés García va posar el centre des de la dreta, Marcos Navarro es va desfer de la seua marca i va rematar l'esfèric. La pilota va colpejar en Castro i l'acció va acabar en córner. Poc després, els de Julián Calero es van trobar amb el segon contratemps. Roger Brugué no podia continuar per una lesió muscular i va demanar la substitució. Iván Romero es va enfundar ràpidament la camiseta per a eixir en el seu lloc.

Res més començar la segona mitat, a punt va estar de sorprendre Lozano amb un potent tir des de fora de l'àrea que es va anar desviat per molt poc. Minuts més tard, Morales va acariciar el gol després de controlar la pilota a l'interior de l'àrea després d'un centre d'Andrés García. El porter va enviar el seu llançament a córner. El Real Racing Club va respondre amb un perillós centre d'Andrés que es va passejar per davant de la porteria sense que ningú aconseguira rematar-lo. El Levante UD va celebrar el 0-1 quan Lozano va anotar un gol de gran bellesa que el col·legiat, després de la revisió del VAR, va anul·lar per fora de joc de Pablo Martínez que li va assistir. I a punt van estar els llevantinistes de tornar a alçar els braços per a festejar el gol després que Pablo Martínez posara la pilota en l'àrea des de la dreta. En el segon pal, Morales va estar molt prop d'enviar-lo al fons de la xarxa.

Malgrat els intents dels llevantinistes, a falta de deu minuts per al final del partit, la balança es va decantar a favor dels de Santander amb un gol d'Íñigo Vicente.