VA
Femení

La selecció Espanyola Sub20 de Érika, Estela i Tarazona passa a quarts de final del Mundial

There are no reactions yet. Be the first!

La Selecció Espanyola dirigida per Sonia Bermúdez, es troba disputant el Mundial Sub-20 a Colòmbia. L'equip va mostrar un gran nivell en la fase de grups, finalitzant com primer de grup i sense encaixar ni un sol gol. El dia d'ahir les jugadores de la Selecció Sub-20 van aconseguir véncer també, en octaus de final, al Canadà, aconseguint així la seua classificació per a quarts de final.

Fase de Grups:

• Debut contra els EUA: En el seu primer partit, Espanya va véncer a un dels rivals més complicats del grup, els Estats Units, amb un ajustat 1-0.
  • Victoria enfront de Paraguai: En la segona trobada, Espanya va aconseguir assegurar la seua passe als octaus de final amb una sòlida victòria per 2-0. Durant el partit, Estela va disputar els 90 minuts, mentres que Érika, qui va ingressar en l'inici de la segona mitat, va patir una lesió que afortunadament només va ser un esglai, permetent-li tornar a la següent trobada.
  • Triomf davant el Marroc: La fase de grups va concloure amb una altra victòria de la selecció, esta vegada per 2-0 davant el Marroc. Estela, que va jugar els 90 minuts i va ser nomenada l'MVP del partit, va demostrar un excel·lent rendiment. Érika va entrar en el minut 26. Este resultat va permetre que Espanya acabara invicta i sense rebre gols.

Octaus de Final:

En els octaus de final, disputats en el dia d'ahir, Espanya es va enfrontar al Canadà en un partit que va finalitzar amb victòria per 2-1. Encara que l'equip canadenc es va avançar en el minut 63, Espanya va respondre ràpidament amb un gol als dos minuts. Finalment, en el minut 80, les espanyoles van anotar el gol que els assegurava el passe als quarts de final.

Quarts de final:

La selecció s'enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria entre el Japó i Nigèria dilluns que ve 16 de setembre a la 01.00, buscant un lloc en les semifinals i mantenint visca la il·lusió de revalidar el mundial.