VA
Femení

La Selecció Espanyola sub20 s'acomiada del Mundial

There are no reactions yet. Be the first!

Este dilluns 16 de setembre a la 01.00, la Selecció Espanyola sub-20, en la qual jugan Estela, Érika i Tarazona, s'enfrontava al Japó en un partit decisiu per la passada a les semifinals del Mundial sub-20 a Colòmbia. Les espanyoles, que arribaven invictes fins al moment, van haver d'acomiadar-se de la competició després d'un gol encaixat en la pròrroga.

La trobada es va mantindre empatat durant els 90 minuts reglamentaris. No obstant això, en el minut 101 de la pròrroga, el Japó es va avançar en el marcador. Un servici de falta ben executat pel conjunt japonés va acabar amb una rematada de cap de *Yoneda, qui va sorprendre la defensa espanyola i va posar el 1-0 en el marcador.

Sonia Bermúdez, seleccionadora d'Espanya, va reaccionar ràpidament i va moure la banqueta a la recerca d'un revulsiu. En el minut 107, entraven Érika i Estela en substitució de Maite Zubieta i Sandra Villafañe. L'ocasió més clara per a Espanya va arribar en el minut 112. Érika es va trobar amb una pilota que podia haver canviat el destí del partit, però la seua rematada va eixir desviat per molt poc. En els últims instants del partit, Espanya va reclamar una possible mà en l'àrea rival que va portar a la revisió de la jugada. No obstant això, després de diversos minuts d'incertesa, l'àrbitra va decidir no assenyalar penal, apagant les esperances de les espanyoles.

Amb el xiulet final, la Selecció Espanyola sub-20 es va acomiadar del Mundial. Un mundial que començava amb la il·lusió de revalidar el títol aconseguit fa dos anys a Costa Rica, precisament davant el Japó.