VA
Primer Equip

Nou triomf del Levante UD en pretemporada davant el Villarreal CF B

There are no reactions yet. Be the first!

Levante UD: Alfonso P., A. García, Dela, Kochorashvili, Algobia, Fabrício, Cabello, Ó. Clemente, M. Navarro, Víctor Jr., C. Espí. En la segona part van jugar Alfonso P., A. García (Xavi Grande, 62’), Dela (Elgezabal, 62’), Cabello (Cortina, 80’), R. Brugué, P. Martínez, A. J. Morales, Pampín, O. Rey, M. Bouldini, C. Álvarez.

Villarreal CF B: Álex Quevedo, Fran Gil, Víctor Moreno, Rodri Alonso, Andrés Ferrari, Tiago Geralnik, Ayouba Koné, Joseda Menargues, Brais Val, Jean Yves Valou, Facundo Viveros. En la segona part van jugar Álex Quevedo (Kike Bartual, 62’), Fran Gil (Javi Aznar, 62’), Víctor Moreno (Joselillo, 62’), Rodri Alonso (Fran Tafalla, 62’), Andrés Ferrari, Jean Yves Valou, Facundo Viveros, Daniel Budesca, Fabio Blanco, Luis Quintero, Anton Efremov.

Àrbitre: Juan Manuel Gordillo (Comité valencià). Va amonestar als locals Algobia i Cortina.

Gols:

0-1.Víctor Moreno, min. 46

1-1.Pablo Martínez, min. 52

1-2.Andrés Ferrari, min. 58

2-2.A. J. Morales, min. 80

3-2.Bouldini, min. 88

El Levante UD va aconseguir una nova victòria en esta pretemporada en un partit disputat davant el Villarreal CF B en el qual els gols van arribar en la segona meitat.

El conjunt llevantinista va començar dominant i, fruit d'això, va protagonitzar les primeres ocasions perilloses del partit. Víctor Jr. es va convertir en un maldecap per als defenses de l'equip groguet, ja que, als cinc minuts, a punt va estar de marcar després d'una rematada des de l'interior de l'àrea que es va anar desviada per poc. Poc després, el llevantinista va posar a prova a Álex Quevedo, qui va atrapar l'esfèric sense problemes. Els locals van continuar assetjant l'àrea rival però els seus tirs no trobaven porteria. Per part seua, el Villarreal CF B ho va intentar en una contra que va acabar amb un tir de Víctor Moreno que es va anar fora.

El Levante UD tenia la possessió de la pilota i, amb ella, tractava d'avançar metres per a arribar amb perill a la porteria contrària i buscar el gol que desequilibrara el resultat inicial. Després de la pausa per a la hidratació, va arribar una nova ocasió clara per a l'equip granota amb un perillós centre d'Andrés García des de la dreta que es va passejar per davant de la porteria sense que ningú aconseguira rematar.

Va arribar la segona meitat i amb ella els canvis en els onzes dels dos equips. Res més reprendre's el partit, el Villarreal CF B va sorprendre el conjunt llevantinista i, per mediació de Víctor Moreno, va anotar el 0-1. El Levante UD es va reposar immediatament i Pablo Martínez va igualar la contesa amb un autèntic golàs des de la frontal de l'àrea. Els de Julián Calero van poder posar-se per davant amb un centre d'Andrés García des de la dreta que Bouldini va rematar alt. No obstant això, qui es va tornar a avançar va ser el conjunt groguet amb un centre des de l'esquerra que Andrés Ferrari va enviar amb el cap al fons de la xarxa. Els blaugranes van buscar l'empat amb una rematada de Roger Brugué que Kike Bartual va desviar a córner.

A falta de deu minuts per a la conclusió del partit, va arribar la igualtat en el marcador gràcies a un potent llançament creuat de Morales. El '11' granota, poc després, va posar un bon centre que Bouldini, davant de la porteria, no va arribar a rematar per poc. Els locals es van bolcar buscant el tercer gol i el van trobar. Bouldini va aprofitar una bona assistència de Roger Brugué, després d'una contra liderada per Pablo Martínez, i va anotar el tercer gol.

El Levante UD continua invicte en els amistosos de pretemporada i disputarà els dos últims compromisos la setmana vinent enfront del Real Zaragoza (divendres) i Elche CF (dissabte).