VA
Femení

El Levante UD Femení cau amb bones sensacions en la primera prova enfront d'un rodat Rangers FC

There are no reactions yet. Be the first!

El Levante UD Femení va caure derrotat enfront del Rangers FC (1-0) en la primera prova de pretemporada però oferint bones sensacions. Minvat per les absències de totes les seues davanteres pels seus compromisos internacionals, el conjunt granota va jugar una bona primera meitat, sent fidel a la identitat desenvolupada la passada campanya sota la batuta de José Luis Sánchez Vera, mentre que en la segona part van entrar diverses de les futbolistes del Filial que també van oferir una imatge molt bona pese al gol encaixat.

A més de seguir fidels a un estil de joc, una altra de les novetats va ser el debut sota els pals d'Emma Holmgren i, en la medul·lar, de Daniela Arques i Ángela Sosa. Totes elles noves incorporacions d'este estiu. Un tir d'Andonova als 10 minuts de joc i una volea de Rowe en la recta final van ser les ocasions d'un i un altre equip en els primers 45 minuts. Després del descans, la mateixa atacant de l'esquadra escocesa estavellaria la pilota contra el pal, mentre que les llevantinistes van poder avançar-se en el marcador amb una rematada d'Ángela Sosa ajustat al pal i un altre tir creuat d'Alharilla, després de rebre un magnífic passe en profunditat de Paula Fernández, que es va perdre a mil·límetres de la fusta. Després del carrusel de canvis, Laura Berry anotaria per al Rangers FC i Aixa Salvador va poder deixar el partit en taules després de cabotejar fora per poc un espectacular centre de volea des de l'esquerra de Marina Soriano. El resultat va caure del costat d'un adversari molt més rodat.

Onze titular del Levante UD: Holmgren; Alharilla, María Méndez, Núria Mendoza, Paula Tomás; Leire Baños, Daniela, Paula Fernández; Ángela Sosa, Andonova i Inés Rizo. En la segona part també van jugar Aixa Salvador des del 46' i, posteriorment, Anna Álvarez, Paula Arce, Soriano, Carlota, Bascu, Gonzi, Carolina, Leire Secades, De la Fuente i Gabaldón.